طراحی و ساخت انواع وب سایت حرفه ای

موضوعات متنوع پیرامون طراحی سایت و ساخت وب سایت های حرفه ای

طراحی و ساخت انواع وب سایت حرفه ای

موضوعات متنوع پیرامون طراحی سایت و ساخت وب سایت های حرفه ای

  • ۰
  • ۰

استانداردهای طراحی سایت ، مجموعه نکاتی است که به منظور دستیابی به سایتی بهتر و زیباتر باید رعایت شوند. این استانداردها را می‌توان در بسیاری از سایت‌ها مشاهده نمود. لازم است طراح سایت درک عمیقی نسبت به این استانداردها داشته باشد و تا حد ممکن از آن‌ها در طراحی بخش‌های منختلف سایت استفاده کند.

شرکت طراحی سایت و اپلیکیشن آلماتک

مهم‌ترین استانداردهای طراحی سایت

لوگو سایت: تقریباً تمام سایت ها دارای لوگو و آرم می‌باشند که این لوگو معمولاً در گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی قرار می‌گیرد.

دکمه تماس: بسیاری از سایت‌ها در گوشه سمت چپ بالای صفحه دکمه تماس با ما را دارند گرچه این نکته به عنوان مسئله مهمی در استانداردهایطراحی سایت در نظر گرفته نشده است اما نکته خوبی در طراحی سایت و برای جلب نظر و تشویق کاربران به عضویت در وب سایت می باشد.

نوار منو و دسترسی: تقریباً ۱۰ درصد وب سایت ها در بالای سایت خود نوار منو ندارند. وجود نوار منو یکی از استانداردهای مهمی است که باید درطراحی سایت و برای کاربردی بودن آن صورت گیرد. در نوار منو بهتر است موارد زیر درج شود:

  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوند به صفحه اصلی
  • خدمات

 گرافیک سایت: در گرافیک سایت خود از امکانات گرافیکی بیش از اندازه استفاده نکنید و به صورت مینیمال سایت خود را طراحی نمایید.

  • میزان اسکرول عمودی باید به حداقل برسد (حداکثر ۲ اسکرول) و از اسکرول افقی اجتناب کنید.
  • بین رنگ پس زمینه و رنگ فونت باید تضاد وجود داشته باشد تا باعث خستگی چشم نشود
  • از درج تصاویر با ابعاد و حجم زیاد اجتناب کنید.
  • در رنگ بندی، سعی کنید هماهنگی بین رنگ برند و لوگوی شما با رنگبندی کلی سایت رعایت شود.
  • از درج عکس خود در صفحه اصلی سایت پرهیز کنید.
  • از ابزارهایی برای سنجش بهینه بودن سایت و سورس آن استفاده نمایید.

طراحی سایت

نوار ابزار جستجو: استفاده از نوار ابزار جستجو نمی‌تواند به عنوان استانداردی ضروری در نظر گرفته شود چرا که زمانی مورد نیاز است که اطلاعات سایت بسیار زیاد و بدون نوار جستجو به راحتی قابل دسترسی نباشد. در هر صورت امکان جستجو در سایت می‌تواند برای کاربران بسیار مفید باشد.

دکمه ثبت نام: تعدادی از سایت‌ها در قسمت فوتر دارای دکمه ثبت نام می‌باشند اما این استاندارد قطعی نیست. استانداردی که معمولاً در فوتر استفاده می‌شود درج شرایط و قوانین و حق کپی رایت می‌باشد.

آیکون شبکه های اجتماعی: معمولاً آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی در فوتر سایت قرار می‌گیرند اما این نیز استانداردی قطعی نیست، یکی از بهترین راه‌های قرار دادن آیکون‌های شبکه‌های اجتماعی ، بصورت شناور در جایی از کناره های صفحه می‌باشد بصورتی که با حرکت موس نمایان شود و با اختیار کاربر قابل کنار زدن باشد. این شیوه در جذب مخاطبان به شبکه‌های اجتماعی نیز می‌تواند مفید واقع شود.

طراحی سایت واکنشگرا (responsive) طراحی وب سایت واکنشگرا و مناسب با تمامی وسایل هوشمند، گزینه مطلوبی در طراحی سایت به شمار می‌رود. رعایت این نکته برای موتورهای جستجو نیز بسیار مهم است و باعث بهبود سئو سایت می‌شود.

دسترسی پذیری : طراحی سایت باید طوری انجام گیرد که توسط مرورگرهای شناخته شده و نسخه‌های مختلف آنها نتایج مشابهی را نشان دهد. توجه داشته باشید که زمان بارگذاری سایت شما در بدترین حالت و پایین ترین سرعت نباید بیشتر از ۱۰ ثانیه به طول انجامد.

ظاهر سایت : ظاهر سایت باید طوری طراحی شود که در نگاه اول نشان دهنده هویت و خدماتی باشد که سایت ارائه می‌دهد. ساختار کلی حداکثر باید دارای ۴ سطح باشد، به نحوی که کاربر با حداکثر ۳ کلیک به مطلب مورد نظر دسترسی پیدا کند. شما باید نیازهای مخاطبان خود را شناسایی کنید و چیدمان صفحه را طوری طراحی کنید که پاسخگوی نیازهای بازدیدکنندگان باشد و باعث سردرگمی آنها نشود.

  • ۹۷/۱۲/۰۸
  • مصطفی حسینمردی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی